- 0 km/h 0 pont | Toplista
Az Ausztrál Nagydíj közvetítési időpontjai

Hétvégén végre valahára megkezdődik a 2017-es Forma-1-es idény. Tovább »

Anniversary Corvette
1 órája
0
F Astra vs. J Astra

Láthatóan nagyobb és szebb lett, de húsz év alatt elsősorban technikailag fejlődött sokat az Astra. Egy magyar gyártású szentgotthárdi első generációs modellhez hasonlítottuk a legújabb

Biró Benedek
1 órája
0
Valami furcsa készül a Škodánál

A vázlat a lényeg, amit hozzátettek, annak nincs sok információtartalma – ám ez így is érdekes.

Gabriel_DA
2 órája
0
A Honda nagyon aggódik a megbízhatóság miatt

Bár mindent megtett, hogy megoldja a teszteken tapasztalt problémákat, a Honda továbbra is aggódik motorjai megbízhatósága miatt – mindezt Haszegava Juszuke, a japán gyártó F1-es főnöke árulta el Melbourne-ben. Tovább »

Anniversary Corvette
2 órája
0
F1: Jövőre eltüntetik a cápauszonyokat

A Forma-1 állandó versenyigazgatója szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség 2018-ra betilthatja az idén visszatért légterelőket. Charlie Whiting a Verstappen-szabályról is beszélt.

Anniversary Corvette
2 órája
0
Első vezetés – Benzinpárán megél az új Suzuki Swift

Nem lesz dízelmotor az új Swiftben, de annyival könnyebb elődjénél, hogy tényleg nagyon keveset fogyaszt. A francia Alpok lábánál vezettük az ötödik generációs Suzuki Swiftet.

Toth Adam
2 órája
0
Ingyen szoftverfrissítés és új színek a Porsche 911-nél

Már 450 lóerősek is lehetnek a Porsche 911 S verziók az új csomagnak köszönhetően. Bővül a Connect Plus, továbbá kívül-belül új színek csatlakoznak.

Gavrillo
3 órája
0
2018-ra betilthatják a cápauszonyokat

A Forma-1 állandó versenyigazgatója, Charlie Whiting arra számít, hogy a 2018-as idényre betiltják a királykategóriában a cápauszonyok és az úgynevezett T-szárnyak használatát. Tovább »

Török Ádám
3 órája
0
Gyári teljesítménynövelő csomagot kapott a Porsche 911

< p style="text-align: justify;">A jelenlegi Porsche 911-et nemrég frissítették, de a németek már javában tesztelik a következő generációt, ami 2018-ban be is mutatkozik majd. Ettől még természetesen a most futó kivitelről sem feledkeztek meg: nemrég elérhetővé tettek egy teljesítmén...

Kovács Márk
4 órája
0
Vilner Mustang musztáng-bőrrel - Galéria

Vilner Mustang musztáng-bőrrel

Gabriel_DA
4 órája
0