- 0 km/h 0 pont | Toplista

SanoD'or - a környezet- és egészségbarát takarítás új dimenziója (15% kedvezmény)

SanoD'or - a környezet- és egészségbarát takarítás új dimenziója (15% kedvezmény)
CX Admin
2017. július 16. 17:14

Carlinxer Urak! Itt az ideje, hogy megháláljuk a hölgyeknek, amiért hódolhatunk autós hobbinknak. Miután általában az ő feladatuk a takarítás, ajánlunk nekik egy olyan tisztítószer családot, aminek a tisztító hatása tovább tart mint a hagyományos tisztítószereké, valamint nem okoz bőr vagy szem irritációt sem. Ezek a termékek vegyszermentesek és nem allergizálnak. A párjukra és családjukra odafigyelő Carlnxerek 15%-kal olcsóbban jutnak hozzá ezekhez a termékekhez. Klikkelj a képre, utána nincs más dolgod, mint megrendeléskor a „Megjegyzés” rovatba beírni, hogy Carlinx

A környezetbarát takarítás új dimenziója, a probiotikus tisztítás!

• 99,5%-ban vegyszermentes: nem káros az egészségre és nem károsítja a környezetet sem! • Hosszabban képes megőrizni a felület tisztaságát mint a hagyományos tisztítószerek, így nemcsak gazdaságos a használata, hanem ritkábban is kell vele takarítani! • 3 termékkel lefedhető a teljes takarítási folyamat: egyszerű a beszerzése (nem kell összeválogatni a különböző termékeket) és csökkenti a költségeket! • Nem okoz bőr vagy szem irritációt (nincs benne sem sav, sem lúg), így biztonságos kisgyerekes családoknak és vegyszerallergiásoknak is. • Használata csökkenti az allergiás megbetegedések kialakulását. • Gyorsan és egyszerűen lehet hozzájutni a web áruházon keresztül. • Használatával a vízelvezető rendszerben megszűnnek a dugulást okozó lerakódások és a kellemetlen szagok: a csatornába ürítve is tovább „dolgozik”! • Kellemes illatú a jó illatú és biztonságos otthonért és munkahelyért!   Hogyan működnek a probiotikus tisztítószerek és miért jobbak a többi tisztítószernél?

A környezetbarát takarítás új dimenzióit nyitjuk meg, ha probiotikus tisztítószert kezdünk el használni. A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az Ön egészségét vagy a környezetet.

Működése:

A tisztítószer jó baktériumai a felületen megtapadnak, szaporodnak és jótékony hatású biofilmet képeznek. A biofilm kialakulása gátolja a kórokozók megtelepedését.

A probiotikus tisztítószerek folyamatos használata megakadályozza a kórokozók elszaporodását így a fertőzéshez szükséges mennyiséget nem érik el. Ennek megfelelően nem javasolt a használata vegyszerekkel együtt, mert azok elpusztítják a probiotikus tisztítószer használata következtében kialakult „jó” biofilmet is.

Tovább

sanodornature.hu

+7
-1
Hozzászólások
Nézd meg az összes posztot
Ezt olvastad már?
X

eljamanak.hu - autós élményvezetés a Kak...

eljamanak.hu - autós élményvezetés a Kakucsringen (Carlinxereknek +1 km)
CX Admin
2017. július 16. 17:38

Az eljamanak,hu autócsodákat szedett egy csokorba, melye...

Tovább

sanodornature.hu

+27
-9
CX Admin
2017. július 16. 17:38
0

Kedvezményes autós flottakezelői ajánlat...

Kedvezményes autós flottakezelői ajánlat - ami megéri már 1 autóra is!
CX Admin
2017. július 17. 11:14

Persze tudjuk, hogy 1 autó nem flotta, de amennyiben az...

Tovább

sanodornature.hu

+7
-2
CX Admin
2017. július 17. 11:14
0