- 0 km/h 0 pont | Toplista

Ide várjuk azokat a dolgok mind amik a "Rend éber őrei"-vel kapcsolatosak még ha néha nem is olyan éberek ;)

BUÉK! Mit vársz a 2016-os évtől? Tölts fel egy ezzel kapcsolatos autós képet! Amelyik kép a legtöbb szavazatot kapja 2015 január 15.-ig, az a felhasználó viheti haza a képen látható francia pezsgőt és hozzá egy üveg kaviárt. Hogy jól kezdődjön a 2016. év ;)

Ide várunk infókat képeket videókat leggyorsabb a legdrágább és bármilyen olyan autórol amelyik szerintetek elnyerte azt a bizonyos "legeseleg" címet bármilyen kategóriában vagy csak a ti ízlésetekben!

A legizgalmasabb képek és cikkek a 2016-os Bécsi Autószalonról egy helyen

Minden olyan autót megtalálsz itt, amelyek valaha szerepeltek a kamerák előtt.

Kis Hazánkat is elérte az autós kultúra egyik legnagyobb kihívása: hogyan kell közlekedni 3 sávos autópályán. Itt a tavasz, a hétvégéken már erősődik a forgalom, itt az idő fejlődni! Ez a téma a hely, hogy feltöltsük azon járművek képeit, melyeknek vezetői az életük árán sem hagyják el a középső sávot. Kicsit oktató célzattal is ;)

Nézzük meg milyen kocsikat preferálnak a mai "életkezdők". Soon!

Gyűjtsük össze azokat az autókat, amiknek már a rajzasztalról se szabadott volna "legördülniük"!

AmCars Az amerikai autósok, motorosok igazi találkozója. "Az AmCars rendezvényein az amerikai autósokat, motorosok mindig díjtalanul belépéssel várjuk és látogatásukat ajándékkal jutalmazzuk. Ez így is fog maradni, mivel úgy gondoljuk; autós társaink megérdemlik ezt a figyelmességet. Ezzel tradíciót csinálunk, hiszen az országban ilyen jellegű rendezvény díjmentesen illetve valamilyen tagsághoz való kötöttség nélkül nem volt látogatható. Az elmúlt évek tapasztalatai serkentettek arra, hogy „igazi találkozót” szervezzünk!" www.amcars.hu

Minden ami amerikai, benzinfaló, veterán.. Kicsik, nagyok, két- vagy négyajtósak gyertek!